Favorieten (0)

Over ons

Pallas Gallery is een Art Gallery  waar iedereen welkom is. U kunt terecht bij onze locatie in Leiden met meer dan 600m2 aan kunst of u neemt een kijkje op onze website. De collectie bevat een ruime keuze aan diverse kunstwerken van Nationaal en Internationale bekende kunstenaars.
 

Met meer dan 20 jaar ervaring en ruim 100 deelgenomen Artfairs over de gehele wereld kunt u gerust zeggen dat Pallas gallery een fraaie collectie heeft opgebouwd. De collectie bestaat uit een uitgebreide en gevarieerde verzameling moderne kunst met originelen, grafiek en sculpturen van kunstenaars zoals bijvoorbeeld: Damian Hirst, Angelo Accardi, Banksy, Mr. Brainwash, Van Apple Ronald Chapeau, Je Shen, Guy Olivier, Yulia Muravyeva, Jorg Ridderbusch en anderen.

De website biedt de mogelijkheid voor een directe aankoop van een kunstobject of kunstwerk inclusief verzekerd transport door onze logistieke partners DHL/FedEx. Mocht u achteraf toch nog twijfelen dan kunt u binnen 14 dagen moeiteloos uw aankoop retourneren. Hierdoor heeft u ruimschoots de kans uw favoriete collectie via uw Wishlist samen te stellen en op locatie te laten bezorgen.

Alvast veel kijkplezier toegewenst, en tot ziens in Pallas Gallery. p.s. als u voor een bepaald kunstwerk naar galerie komt bel of mail even van te voren. Op die manier kunnen wij zorgen dat het kunstwerk in de galerie aanwezig is.

Wij hopen u graag te verwelkomen 

Sven Hansen / Art Director

Ask for inquery:

Over ons